LUXE BADKAMERTRAILER

Een goede douche en toilet – compleet met totale privacy – zijn luxe die maar weinig campers of campers kunnen bieden. Maar hier bij Vanlifer hebben we de oplossing ontworpen – lees verder om meer te weten te komen over de Towable Badkamer.

Na een lange, warme dag sightseeing, onderweg, wandelen of op het strand, is een goede douche meestal alleen weggelegd voor mensen met hotelkamers in plaats van vier wielen.

Zelfs als je het geluk hebt om een ​​badkamer in je camper of camper te hebben, gaat dit meestal ten koste van privacy en leefruimte.

Maar hier bij Vanlifer denken we dat we een gelukkig medium hebben ontworpen: de Towable Badkamer.

Ontworpen om door elk gezinsvoertuig te worden getrokken (we werken eraan om het gewicht definitief te maken), de draagbare badkameraanhanger is zelfvoorzienend en zal dus niet ten koste gaan van uw stroom- of watervoorziening).

Hij is 2500 mm lang x 1900 mm breed en heeft een stahoogte van 1950 mm, dus groot genoeg om zelfs de langste kampeerders ruim te voelen, maar compact genoeg om niet omslachtig te zijn en kan  op elke parkeerplaats of camping worden opgeborgen.

De 80 liter verswatertank van de Towable Badkamer betekent dat het ongeveer 20 minuten douchetijd kan bieden tussen het bijvullen, zodat u kunt kiezen voor een snelle wasbeurt of een ultralange douche indien nodig.

Dit water komt niet terecht in het spoeltoilet, dat een eigen watertank heeft en dus niet wordt beïnvloed als je douchewater op is.

En omdat de Towable Badkamer volledig gescheiden is van uw camper of camper, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er water in uw woonruimte komt.

We denken ook dat de Towable Badkamer potentieel heeft om mee te nemen op kampeerreizen met familiegroepen, muziekfestivals, bouwplaatsen, filmlocaties, sportevenementen – onder andere mogelijkheden!

vanlifer_portable_bathroom_vanlife_shower_toilet_towable_camping

SPECIFICATIES VAN DE DRAAGBARE LUXE BADKAMERTRAILER

  • Met gas verwarmd direct warm water – geschikt voor een douche van 20 minuten voordat deze moet worden bijgevuld
  • Spoeltoilet (cassette)
  • 250W zonnestelsel
  • 80L verswatertank
  • 80L grijswatertank
  • 19L zwart water capaciteit voor het toilet
  • 7L spoelwatercapaciteit
  • 110Ah accu
  • LED lichten
  • Afzuigkap

Heeft u persoonlijke wensen voor een verrijdbare badkamer? Klik hier

vanlifer_portable_bathroom_vanlife_shower_toilet_towable_camping2a

MEER OVER DE DRAAGBARE LUXE DOUCHE

We weten hoe belangrijk het is om aan het begin of aan het einde van de dag (of beide) onderweg goed te douchen, dus we hebben hier prioriteit aan gegeven.

Naast direct warm water dat u naar wens kunt aanpassen met een mengkraan, kan de Vanlifer Towable Badkamer voor douche 20 minuten draaien voordat het 80L-reservoir moet worden bijgevuld.

Het is ook ruim – we hebben de gootsteen in de douchedeur geplaatst om de ruimte optimaal te benutten. In totaal is de doucheruimte 900 mm breed x 1500 mm lang met een stahoogte van 1950 mm.

 

Als u geïnteresseerd bent in de ontwikkelingen in het ontwerp en de bouw van onze verplaatsbare badkamer, klik dan hier.

Vertel ons wat u denkt – waar zou u de Towable Vanlifer-badkamer voor gebruiken? Wat zou je er nog meer in willen zien?